kom i form

För en bättre kropp utan ansträngning – Vill du bygga muskler och bränna fett?

Vad är EMSCULPT?

EMsculpt är en behandling för kroppsformning och konturering som effektivt reducerar fett och stramar åt huden, mer än en tredjedel av kroppen består av muskler. EMSculpt är den gyllene standarden inom icke-kirurgisk kroppsformning, som inte bara bygger muskler utan samtidigt bränner fett.

EMSculpt är FDA-godkänd och kan användas på buken, armarna (biceps och triceps), benen (vaderna) och rumpan för att ge världens första icke-kirurgiska, icke-invasiva “rumplyft”. Perfekt för både män och kvinnor som vill skulptera sin kropp, bygga upp muskler och bränna fett utan smärta och utan nedtid. Se vårt EMSculpt-galleri före och efter för att se resultat från riktiga patienter.

EMSculpt kan inte bara ge dig en estetisk förbättring utan genom att stärka glutes och core kan det också förbättra höft- och ryggsmärtor.

Utan gym eller obehag är det inte konstigt att kändisar och Hollywoodstjärnor som Drew Barrymore älskar det! Om du vill veta mer om denna innovativa behandling som hjälper dig att bygga muskler med minimal ansträngning, boka din tid idag hos Din Laserklinik i Falkenberg.

Din Laserklinik - Falkenberg - Emsculpt
din laserklinik emsculpting

Bygger upp och stärker din core samtidigt som du förbränner fett på magen.

En EMSculpt-behandling motsvarar 20 000 sit-ups eller squats.

Ger en genomsnittlig ökning av muskelmassan med 16 %, 2-4 veckor efter 4 behandlingar.

Uppnår en genomsnittlig fettminskning på 19 %, som ses 2-4 veckor efter behandlingen.

Hur fungerar EMsculpt?

EMSculpt är en apparat som skickar högintensiv fokuserad elektromagnetisk energi (HIFEM) genom huden, vilket drar ihop muskeln. Detta skapar ett unikt elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnad och fett. Dessa muskelsammandragningar ökar muskelmassan och ökar den skulpterande processen för bukmusklerna. Energin inducerar supramaximala sammandragningar som känns ungefär som ett intensivt träningspass, men utan gym, motsvarande 20 000 crunches eller squats. Muskelvävnaden tvingas sedan att anpassa sig till sådana extrema förhållanden genom att omforma sin inre struktur, vilket resulterar i fettminskning, muskeluppbyggnad och kroppsskulptering. Det finns inga förberedelser före behandlingen och eftersom den inte är invasiv kan du luta dig tillbaka och slappna av under behandlingen.

Hur lång tid tar EMsculpt-behandlingen?

Behandlingarna är 30 minuter med minst fyra sessioner med 2-3 dagars mellanrum. Din behandlare kommer att hjälpa dig att skapa en behandlingsplan som är anpassad till dina specifika mål.

Vad kan EMsculpt göra för mig?

EMSculpt hjälper dig att uppnå smalare och mer atletiska kroppskonturer genom att minska fett och samtidigt bygga upp muskler.

När EMSculpt appliceras på rumpan ger det våra patienter ett mer lyftat resultat. Det är ett av de enda icke-invasiva förfarandena för att skapa ett rumplyft.

Patienter som redan är aktiva och tränar regelbundet kommer också att märka att de generellt sett är starkare. De kanske kan lyfta mer, hålla en planka längre eller knäböja tyngre. Löpare och simmare upptäcker också att de kan prestera snabbare tack vare en starkare kärna. Patienter som får sin buk behandlad drar också nytta av en bättre hållning direkt efter första sessionen, detta kan också bidra till att lindra smärta i nedre delen av ryggen.

Hur känns en EMSculpt-behandling?

EMSCULPT-proceduren känns som ett intensivt träningspass. Du kan lägga dig ner och slappna av under behandlingen. En 30-minuters behandling motsvarar 20 000 situps eller knäböjningar, så det känns verkligen som ett intensivt träningspass. Din behandlare kommer gradvis att öka intensiteten beroende på vilken nivå du tycker är mest behaglig.

Hur lång tid tar det att bygga muskler med EMSculpt?

Detta kan variera beroende på ålder, fysisk kondition, BMI och många andra aspekter. I allmänhet börjar patienterna känna påtagliga resultat direkt efter den första behandlingen. Positiva resultat rapporteras vanligtvis två till fyra veckor efter den sista behandlingen och fortsätter att förbättras under flera veckor efter behandlingen.

Hur länge varar resultaten? Behöver jag göra om proceduren regelbundet?

Kliniska studier visar att de flesta patienter fortfarande är nöjda med behandlingsresultaten även ett år efter behandlingen. Den muskelmassa som erhålls genom Emsculpt-behandlingen är inte permanent, men kan hålla i genomsnitt 6 månader eller längre. Vi rekommenderar underhållsbehandlingar för att bibehålla resultaten samt att hålla en hälsosam livsstil, din behandlare kommer att ge råd om det bästa behandlingsprotokollet för dig.

Din Laserklinik – Falkenberg

M-F: 10:00 – 21:30
Lör: 10:00 – 18:00
Sön: 10:00 – 16:00

HAR DU FRÅGOR KONTAKA OSS HÄR