Hifu skönhetslyft

Högintensivt fokuserat ultraljud (HIFU)

En ny teknik inom kosmetisk behandling för att strama upp huden.

HIFU SKÖNHETSLYFT

HIFU har en lång och imponerande historia av effektivitet inom den medicinska industrin, och nu tillämpas samma teknik på avancerade ansiktslyftnings- och kroppsskulpteringsbehandlingar.

Även om det finns många icke-kirurgiska ansiktslyftningsbehandlingar som effektivt kan rikta in sig på de översta hudlagren (den ytliga dermis), är HIFU unikt genom sin förmåga att rikta in sig på fokuspunkter på flera djup under ytan, inklusive dermis, ända ner till SMAS (superficial muscular aponeurotic system), som är det lager som justeras av kirurgerna under en traditionell ansiktslyftning.

Högintensivt fokuserat ultraljud (HIFU), även känt som “Ultrasound Facelift”, “5D SkinMed” eller “HIFU Body”, är på väg att bli en av de mest eftertraktade behandlingarna för ansikts-, hals- och kroppsskulptering i världen.

Till skillnad från kirurgi är en HIFU-facelift säkrare och mer prisvärd, vilket är anledningen till att den blir alltmer populär. Dessutom är HIFU, till skillnad från vissa mesoterapialternativ där det i allmänhet krävs en serie av flera behandlingar, en engångsbehandling som ger fastare, stramare och lyft ansiktshud eller en skulpterad kropp.

skönhetslyft
Skönhetslyft med ultraljud

Raffinerar linjer och rynkor, Reducerar rynkor, tonar huden och minskar porernas storlek, Minskar uppkomsten av ärrbildning från akne, Minskar synligheten av bristningar, Stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess.

Det fina med HIFU är att fördelarna kan ses omedelbart, med optimala resultat i allmänhet efter 20 dagar. Beroende på behandlingsområdet kan det dock dröja tre till sex månader efter behandlingen för att uppnå optimala resultat. Den stimulerande effekten av HIFU främjar syntesen av nytt kollagen, vilket hjälper din hud att bibehålla sin naturliga, ungdomliga lyster under lång tid.

Nivån på obehaget kan variera beroende på personens känslighet, men de flesta kunder tolererar behandlingen mycket bra med lite obehag.

Effekter av HIFU-behandling:

-Strammar huden på dekolletage, hals, mun, ögon och panna.
-Minskar rynkor, påsar, rynkor under ögonen och mörka ringar.
-Lyfter huden och gör den mer elastisk.
-Uppstramar och lyfter kinderna utan kirurgi.
-Förbättrar ansiktskonturens form.
-Förbättrar utseendet på käklinjen.
-Minskar uppkomsten av akne.
-Förbättrar din kropp så att du kan se mellan 4 och 8 år yngre ut.
-Ökar blodcirkulationen
-Ökar den naturliga produktionen av kollagen i huden.
-Utbildar musklerna
-Stimulerar hudcellerna
-Föryngrar huden
-Förstärker, stramar upp och förbättrar musklerna.
-Minskar uppkomsten av dubblel hakor.

Hur fungerar en HIFU behandling?

Applikatorn använder flera fokuserade strålar av ultraljudsenergi som gör att strålarna kan passera genom flera lager. Var för sig har dessa strålar ingen effekt på huden eller de underliggande lagren. När strålarna konvergerar mot en målpunkt skapar de en nodalpunkt av värmeenergi som drar ihop den underliggande muskeln och underlättar kollagenåterväxten. Som ett resultat av detta stramas ansiktet upp och ålderstecken minskas.

HIFU FACE använder ultraljudsenergi för att tränga djupt in under ansiktets hud- och fettskikt för att försiktigt men effektivt rikta in sig på bindväven. Bindväv är ett fast, segt skikt som stöder halsens och ansiktets konturer. Åldrande och tidens gång gör att bindväven hänger ihop. Högintensivt fokuserat ultraljud stramar upp lös bindväv och skapar fasthet och lyftning i områden med slapp hud. Det vävnadsskikt som man riktar in sig på är samma vävnad som en plastikkirurg stramar upp och flyttar under en kirurgisk ansiktslyftning eller ögonbrynslyftning.

HIFU Body erbjuder ett verkligt naturligt alternativ till fettsugning eller kirurgi. I de flesta fall krävs endast en behandling för att uppnå önskat resultat utan någon stilleståndstid. HIFU body sculpting är en icke-invasiv behandling för att ta bort envisa kroppsfetter, toning och åtstramning av huden.

Hur många behandlingar behöver jag och vilka resultat kan jag förvänta mig med HIFU?

Fördelarna med HIFU Skönhetslyft kan ses omedelbart, med optimala resultat efter bara 20 dagar eller i vissa fall tre till sex månader. Den stimulerande effekten av HIFU främjar syntesen av nytt kollagen som hjälper din hud att behålla sin naturliga, ungdomliga lyster.

Till skillnad från vissa icke-invasiva behandlingar som kräver en serie behandlingar under flera månader, kräver HIFU i allmänhet bara en enda behandling. Resultaten varierar dock från person till person. Ibland kan det krävas en uppföljande behandling beroende på hur du reagerar på ingreppet.
De mest märkbara resultaten bör ses inom de första 20 dagarna efter behandlingen. Ytterligare förbättringar kan uppnås i upp till sex månader och resultaten kan hålla i upp till två år.

Gör HIFU behandlingen ont?

Nivån på obehaget kan variera beroende på personens känslighet, men de flesta kunder tolererar behandlingen mycket bra med lite obehag. Naturligtvis är vissa delar av kroppen känsligare än andra och kan ge upphov till ett lätt obehag.

Din Laserklinik – Falkenberg

M-F: 10:00 – 21:30
Lör: 10:00 – 18:00
Sön: 10:00 – 16:00

HAR DU FRÅGOR KONTAKA OSS HÄR