HårborttagninG

Ta bort hårväxt med vår smärtfria, prisvärda laserbehandling. Hårborttagning med permanent resultat!

Ta bort hår med laser

Säg adjö till pinsam hårväxt och smärtsamma, dyra vaxbehandlingar månad efter månad efter månad! Vårt beprövade hårborttagningssystem använder endast den bästa och nyaste FDA-godkända lasertekniken för att säkert och smärtfritt eliminera hår på lång sikt för alla hudtoner och hårtyper – så att du kan göra rakning, vaxning och trådning till något som tillhör det förflutna.

Vi är specialiserade på hårborttagning och tar bort ditt hår på alla områden av kroppen som önskas, och använder oss utav den senaste tekniken inom permanent hårborttagning, Diodlaser.

Permanent Hårborttagning
permanent hårborttagning

Kom till din behandling med mycket kortklippt hår eller rakat hår i behandlingsområdet. På så sätt kan vi på bästa sätt rikta in oss på hårsäckarnas rot.

Små områden som överläppen, hakan eller armhålorna tar cirka 5 minuter i behandling. Medelstora områden tar vanligtvis 15-30 minuter. Behandlingar av stora ytor som hela ben och hela ryggen tar cirka 45 minuter.

Med vår laserteknik är de negativa biverkningarna nästan obefintliga. Lite röd efter behandlingen, men det avtar efter några timmar.

Laserhårborttagningen hos Din Laserklinik i Falkenberg är smärtfri, prisvärd och ger långsiktig hårborttagning när den tas emot i successiva behandlingar för alla oavsett hudton och hårtyp.

HUR FUNGERAR LASERHÅRBORTTAGNING EGENTLIGEN?

Laserenergi skadar de cellstrukturer som gör att håret växer, så även en enda behandling ger en minskad hårväxt. När behandlingen inleds behöver de flesta kunder flera behandlingar med laserhårborttagning för att bli helt hårfria.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR FÖR HÅRBORTTAGNING MED LASER BEHÖVER JAG?

På Din Laserklinik kommer din konsult att utvärdera dina problem med laserhårborttagning och ange ett föreslag på antal sessioner baserat på dina individuella faktorer. Men detta kan man först göra efter första behandlingen.

GÖR LASERHÅRBORTTAGNING ONT?

Inte med vår teknik! Vår elitlaserhårborttagning är praktiskt taget smärtfri. Andra kliniker som använder daterad teknik erbjuder fortfarande smärtsamma behandlingar som kräver bedövningskräm. Med vår teknik används INTE bedövningskräm eftersom det inte är nödvändigt. På sin höjd kan du känna en varm eller mild plockkänsla på områden med tunn hud.

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR AV LASERHÅRBORTTAGNING?

Med vår laserteknik är de negativa biverkningarna nästan obefintliga. Lite röd efter behandlingen, men det avtar efter några timmar.

HUR SKA JAG TA HAND OM MIN HUD EFTER LASERHÅRBORTTAGNING?

Vi rekommenderar att du rengör behandlingsområdena eller duschar efter behandlingen. Applicera därefter ett ekologiskt solskydd (som du ändå bör använda dagligen) och återfukta huden mer än du normalt gör. Undvik varma duschar, ångbad eller bastu i minst två dagar för att undvika eventuell uttorkning av huden.

VILKA ÄR FÖRDELARNA MED LASERHÅRBORTTAGNING JÄMFÖRT MED. TRÅDNING, VAXNING OCH RAKNING?

Trådning är en gammal hårborttagningsmetod där man använder en tråd för att snurra runt håret och dra ut det. Det är mycket smärtsamt, särskilt när tråden klämmer i huden. Rakning klipper håret precis under huden, men kräver nästan daglig användning och många kan inte raka sig två gånger i rad. Vaxning drar ut hårstråna från follikeln och många rapporterar mindre hårväxt med tiden, men risken för inåtväxande hårstrån, som alltid lämnar märken och är extremt smärtsamma att behandla, är alltid ett bekymmer.

Tekniken för hårborttagning med laser är en mycket föränderlig och beprövad metod för hårborttagning. Laserhårborttagningen hos Din Laserklinik i Falkenberg är smärtfri, prisvärd och ger långsiktig hårborttagning när den tas emot i successiva behandlingar för alla oavsett hudton och hårtyp.

Din Laserklinik – Falkenberg

M-F: 10:00 – 21:30
Lör: 10:00 – 18:00
Sön: 10:00 – 16:00

HAR DU FRÅGOR KONTAKA OSS HÄR