borttagning av pigmentfläckar

Vi tar bort dina pigmentfläckar, födelsemärken och åldersfläckar med pico laser.

Information om hur det fungerar att ta bort pigmentfläckar

Pigmentfläckar är en ansamling av melanocyter (celler som innehåller melanin) under huden som vanligtvis kallas fräknar och åldersfläckar på händerna, i ansiktet och på kroppen. Olika typer av laser kan användas beroende på typen av pigmentering. Om pigmenteringen finns i ytliga lesioner är Alexandrite 755nm laserbehandling för avlägsnande av pigmentering effektiv för att avlägsna pigmentering på så lite som 1-3 behandlingar. Behandlingen beror också på det område som behandlas, typen av pigmentering och graden av återhämtningstid. Laserbehandling är en av de mest avancerade behandlingarna för att ta bort pigmentfläckar på huden, såsom åldersfläckar, solfläckar och fräknar.

Borttagning av hudpigmentering med Alexandrite 755nm är en snabb, skonsam och icke-invasiv behandling. Denna specialdesignade laser absorberas endast av de celler som innehåller överdrivna koncentrationer av pigment. Den påverkar inte de omgivande vävnaderna och tar inte bort den normala hudfärgen. De ljuspulser som lasern ger upphov till kan kännas som att man snärtar på ett gummiband och är för de flesta människor inte alltför obehagligt. En omedelbar mörkare färg märks efter behandlingen. Under 7-10 dagar kommer området att se ut som en mörk skorv som så småningom faller bort.

Din Laserklinik - Falkenberg - Ta bort pigmentfläckar

Alla områden i ansiktet och på kroppen kan behandlas

På Din Laserklinik rekommenderar vi minst tre behandlingar för att uppnå önskat resultat.

Nivån på obehaget kan variera beroende på personens känslighet, men de flesta kunder tolererar behandlingen mycket bra med lite obehag.

Din behandling för avlägsnande av pigmentering med laser kommer att utföras av en välutbildad och erfaren estetisk terapeut, så du kan vara säker på att du är i trygga händer.

Vad orsakar pigmentering/hyperpigmentering?

Miljöfaktorer, solljus, ultravioletta strålar, hormonella förändringar och vissa mediciner bidrar alla till pigmentförändringar. Dessa kan vara allt från fräknar, solfläckar, åldersfläckar till melasma och kan uppstå i ansiktet eller på kroppen i alla åldrar. När kroppen producerar antingen för mycket eller för lite melanin resulterar detta i hyperpigmentering eller hypopigmentering som framträder som ett mörkt eller ljust märke på hudytan.

Vilka områden kan behandlas för hyperpigmentering?

Alla områden i ansiktet och på kroppen kan behandlas. De vanligaste områdena är ansikte, hals, händer, bröst och axlar, som vanligtvis är de mest utsatta områdena för solens skadliga effekter.

Är Laser borttagning framgångsrikt för att ta bort fräknar?

Ja! Om pigmentering finns i ytliga skador som fräknar och solfläckar kan Alexandrite 755nm Laser Pigment Removal ge en effektiv lösning för att ta bort fräknar på så lite som 1-3 behandlingar på vår laserklinik i Falkenberg.

Hur många behandlingar för avlägsnande av laserpigmentering kommer jag att behöva?

På Din Laserklinik rekommenderar vi minst tre behandlingar för att uppnå önskat resultat.

Gör behandlingen ont?

Nivån på obehaget kan variera beroende på personens känslighet, men de flesta kunder tolererar behandlingen mycket bra med lite obehag. Naturligtvis är vissa delar av kroppen känsligare än andra och kan ge upphov till ett lätt obehag.

Är det säkert att ta bort pigmentfläckar med laser?

Alexandrit 755nm-lasern absorberas endast av celler som innehåller en överdriven mängd pigmentering, vilket innebär att lasern inte riktar sig mot omgivande vävnad och därmed inte orsakar någon skada. Din behandling för avlägsnande av pigmentering med laser kommer att utföras av en välutbildad och erfaren estetisk terapeut, så du kan vara säker på att du är i trygga händer.

Din Laserklinik – Falkenberg

M-F: 10:00 – 21:30
Lör: 10:00 – 18:00
Sön: 10:00 – 16:00

HAR DU FRÅGOR KONTAKA OSS HÄR