TA BORT TATUERING MED PICO LASER

Ångrar du dig och vill ta bort din tatuering? Då har du kommit till rätt ställe. Med våra låga priser och kraften hos Pico laser har det aldrig varit så enkelt och snabbt att ta bort tatueringar. Att använda en Pico laser för din tatueringsborttagning innebär att du behöver färre behandlingar än vad du skulle behöva med gamla Q-switched lasrar, vilket gör tatueringsborttagningen snabb och prisvärd. Om du letar efter en säker, snabb och prisvärd tatueringsborttagning, rekommenderar vi att du bokar en tid hos oss på Din Laserklinik i Falkenberg.


Pico laser har en så kallad ljuspuls som är så kort och intensiv att bara tatueringspigmentet påverkas och alltså inte ditt naturliga pigment i huden.


Vi kan tack vare vårt val av denna korta ljuspuls, använda en hög ljusenergi – något som ger ett effektivare resultat och minimal risk förr ärr.


Vi på Din Laserklinik i Falkenberg använder en lasermaskin som heter Pico Laser. Det är den senaste och mest effektiva pico-lasern på marknaden. Den har en mycket kort och intensiv "puls" som tar bort tatueringspigmentet och lämnar ditt naturliga hudpigment intakt.


Den är perfekt för alla hudtyper. Pico lasrar är så effektiva att du kan få din tatuering borttagen på så lite som en till sex sessioner. Vid varje session tar lasern selektivt bort tatueringspigmentet, men lämnar ditt naturliga hudpigment intakt.

Det betyder att din tatuering bleknar tills den är nästan osynlig och aldrig kommer tillbaka. Denna laser är icke-invasiv, det behövs ingen bedövning, den är säker för barn och det tar bara några minuter per session för att få en fullständig borttagning.


Att ta bort tatueringar med denna laser samt vår kylmaskin är näst intill smärtfritt, snabbt och enkelt. Vad kan vara bättre? Med hjälp av Pico lasern kan vi ta bort alla typer av tatueringar från alla delar av din kropp. Vare sig det är en enkel svartvit design eller ett färgglatt, invecklat kinesiskt tecken. Oavsett vad din tatuering är kan vi ta bort den. Även om tatueringen är täckt av en annan tatuering. Oavsett hur djupt den är inbäddad i din hud. Pico lasern är den enda FDA-godkända enheten som kan ta bort alla färger av tatueringar med väldigt få behandlingar.

ta bort tatuering med laser, switchad yag laser kan man tatuering, ta bort tatuering göteborg, a bort tatuering i ansiktet vad kostar laser tatuering färre behandlingar med pico laser q switchad yag laser är en gammal metod, vi använder oss av den nya tekniken, Pico Laser. Skadar inte huden och få bort tatueringen dubbelt så snabbt. Få bort din tatuering hos din laserklinik i falkenberg. tatuering med laser, inte vilken laser som helst, utom pico laser. Marknadens senaste maskin som lanserades 2021. nu försvinner tatuering med laser snabbare än någonsin. Tidigare använde kliniker sig utav q switchad yag laser. 2021 är det pico laser som är framtiden inom tatueringsborttagning. 12-20 behandlingar behövs med q switchad yag laser. Medans Pico Laser endast kräver fyra till sex behandlingar. fem behandlingar behövs för perfekt tatueringsborttagning. När tatueringsborttagning visar bäst resultat, då syns de inte ens att man gjort en tatueringsborttagning.

Frågor & Svar om tatueringsborttagning

1Vad är pico laser och varför är det bättre än Q-switched lasrar?
Pico laser är den första säkra och effektiva estetiska lasern som använder picosekundteknik. Ultrakorta pulser av energi levereras till huden på bara triljondelar av en sekund. Pikosekundpulsbredden är 100 gånger kortare än nanosekundtekniken som används i traditionella system för tatueringsborttagning. Kliniska studier visar att Pico laser kan behandla mörkare, flerfärgade och komplexa tatueringar mer effektivt, med mer betydande borttagning på mycket kortare tid. Till och med mörka, envisa blå och gröna färger.
2Kan man få bort en tatuering helt?
Vid laserborttagning av tatueringar används laserljus för att bryta ner färgpartiklarna till tillräckligt små fragment som kan spolas ut naturligt av kroppen. Laserborttagning av tatueringar har länge ansetts vara den mest effektiva metoden jämfört med kemiska och slipbaserade behandlingar. Traditionella (Q-switched) lasrar som används för tatueringsborttagning bygger huvudsakligen på fototermisk (värme) verkan som levereras till tatueringens pigment och den omgivande vävnaden. Den ultrakorta energipulsen i Pico laser går längre än den fototermiska verkan av en traditionell laser genom att skapa en intensiv fotomekanisk effekt som krossar målbläcket till små partiklar som lätt elimineras av kroppen, samtidigt som den omgivande vävnaden lämnas ouppvärmd. Med den senaste tekniken av pico laser "Pico Focus" kan vi nu ta bort alla tatueringar på enbart några behandlingar utan att skada huden.
3Hur mycket kostar det att ta bort en tatuering?
Kostnaden för att ta bort en tatuering varierar beroende på storlek, ålder, färg och andra faktorer. Vi vill att kunden ska vara nöjd och känna att behandlingarna utförs till en rimlig kostnad och att du får valuta för pengarna. Därför har vi bestämt oss för att erbjuda våra behandlingar till ett pris som är rättvist och som de flesta har råd med. Vi erbjuder även klarna när man bokar så att kunden kan lägga upp en egen betalningsplan för att få bort sin oönskade tatuering.
tatueringsborttagning med pico focus laser
Vi använder oss utav Pico Focus Laser

Den senaste och bästa maskinen i världen för att ta bort tatueringar

q switchad yag laser tatueringsborttagning maskin switchad yag laser behandlingen är väldigt skonsam för huden. behandlingen gör att din tatuering försvinner permanent. behandlingen ger dig den bästa tatueringsborttagning på marknaden.

Ta bort tatuering med Picosure. Din Laserklinik erbjuder Sveriges mest skonsamma, effektiva och trygga borttagning av tatueringar. Vår Picosure Laser tar bort alla färger och normalt krävs hälften så många behandlingar än med traditionell laser.

  • Vid laserborttagning av tatueringar används laserljus för att bryta ner färgpartiklarna till tillräckligt små fragment som kan spolas ut naturligt av kroppen.
  • Baserat på 100 tals behandlingar med vår Picofocus-laser kan Picofocus i genomsnitt avlägsna en tatuering på 5 sessioner.
  • Vi rekommenderar att du väntar minst 4-6 veckor mellan varje behandling för att få det största värdet av varje laserbehandling.

Ta bort tatuering

 


Färre sessioner, så du sparar tid och pengar med vår Picofocus maskin. Tatueringsborttagning på bästa och säkraste sätt.


Till skillnad från andra lasermaskiner som pulserar laser med en mycket lägre frekvens använder vårt toppmoderna lasersystem innovativa laserfrekvenser som snabbt pulserar laserenergi in i huden.


Äldre lasermaskiner använder fototermisk energi för att rikta in sig på tatueringen, vilket är långsammare, kräver fler sessioner och kan i de flesta fall inte ta bort färgtatueringar. Vårt lasersystem använder fotomekanisk energi i kombination med ultrakorta utbrott som är mer energieffektiva och kräver mindre värme. Denna process innebär att en tatuering kan avlägsnas på betydligt färre sessioner, orsakar liten eller ingen skada på din hud och gör också att vi kan ta bort alla färger.


De olika frekvenserna och våglängderna gör också att vi kan avlägsna nästan alla tatueringsfärger, medan äldre och mer traditionella lasersystem inte kan avlägsna färgtatueringar. Pico bryts upp med hjälp av tryckvågor och skapar mindre partiklar som är lättare för kroppen att avlägsna.


 

Du får gratis kryoterapibehandling vid varje möte hos Din Laserklinik.


Detta är ett kylande luftsystem som används för effektiv smärtbehandling för att minska svullnaden under tatueringsborttagningen. Det sänker den ytliga hudtemperaturen och hjälper till att hantera smärta och förbättra läkningstiden. Detta hindrar i princip processen från att göra ont jämfört med andra laserbehandlingsföretag som inte har ett sådant system. Så hos oss sparar du inte bara tid, utan det gör inte ont hos oss som du läser om på nätet.


Vår laserborttagning av tatueringar är så effektiv att 95 % av alla behöver endast 4-6* sessioner för att få bort en tatuering helt och hållet.

Hur många behandlingar krävs för att ta bort en tatuering?


Varje tatuering reagerar olika på grund av ett antal variabler. Det finns variationer i bläckfärger och deras kemiska sammansättning, djup och täthet i bläckplaceringen, hudtyp och individuella immunsystemfaktorer. Att förutsäga hur många behandlingar en viss tatuering kommer att kräva är en kvalificerad gissning. Under din konsultation kommer din estetiker att göra en uppskattning av det antal tatueringsborttagningar som behövs för att ta bort din tatuering. Baserat på 100 tals behandlingar med vår Picofocus-laser kan Picofocus i genomsnitt avlägsna en tatuering på 5 sessioner . I vissa fall kan en tatuering med svart bläck avlägsnas på så få som 2-3 sessioner (och vissa amatörtatueringar till och med på en enda session). Motsträviga tatueringar kan ta upp till 6-8 gånger – men enligt vår erfarenhet skulle dessa tatueringar ta upp till 20 gånger (eller inte kunna avlägsnas alls) med äldre Q-switched lasrar. Vi tror att vid varje jämförelse av svarta, blå och mörkblå tatueringar som är likadana, kommer vår Pico laser hos Din Laserklinik att vara det bästa alternativet för dig när det gäller att ta bort tatueringar.

ta bort tatuering

Eftervård för tatueringsborttagning?

Läs igenom nedanstående noggrant och om du har några ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss när som helst via e-post på boka@dinlaserklinik.se eller ring oss på 076 321 46 56. Alternativt kan du alltid pröva oss på våra sociala medier. Exponera dig inte för mycket i solen efter behandlingen. Gnugga eller skrapa inte området. Blötlägg inte huden helt och hållet tills den har läkt. Bär inte smink, kräm eller mediciner om det inte rekommenderas av din laserspecialist eller en läkare under 48 timmar. Håll ditt immunförsvar friskt och starkt. När du duschar tvättar du behandlingsområdet; du bör undvika högtrycksvatten och rengöra området försiktigt med mild eller oparfymerad tvål, klappa sedan torrt. Använd solskydd med en solskyddsfaktor på minst 25 om tatueringen vistas i solljus tills nästa behandling. För att påskynda processen drick mycket vatten.

Skriv gärna era frågor här

    Din Laserklinik i Falkenberg

    Det bästa resultatet till det bästa priset